12 RANDOM FEITJES OVER MIJ

Ik vond het wel weer tijd voor een leuke post met rare feitjes. In 2014 plaatste ik ook zo een artikel. Lang geleden hè? Tijd voor een nieuwe! Hier komen 12 random feitjes over mij.

1. Geschiedenis was mijn slechtste vak op de middelbare school. Ik haat het.

2. Blackbird van The Beatles en What’s up van 4 non blondes zijn mijn favoriete nummers ooit. Ik kan ze draaien in een super happy mood of in een super sad mood. Always and forever good songs.

3. Ik ben geobsedeerd door tvshows met crazy fan theroies zoals Game Of Thrones, American Horror Story en How To Get Away With Murder. Ik ga dan ook the dark deep web in, nieuwschierig of andere mensen er ook zo over denken, of juist heel anders.

4. Ik sta een uur en een kwartier op voordat ik de deur uit moet. Naast mijn make-up doen en ontbijten moet ik altijd even hersenloos naar de tv kunnen staren. Anders kan ik echt niet wakker worden.

5. Ik zet mijn auto niet op slot…. De batterij van mijn sleutel moet al meer dan een jaar vervangen worden. Maar het komt er steeds maar niet van…

6. Ik ken mijn vriend via tinder. Lekker awkward enzo. Maar inmiddels zijn we al bijna 3 jaar samen!

7. Vroeger droeg ik altijd hakken en alle kleuren door elkaar. Tegenwoordig zie je me bijna altijd op chunky boots of sneakers, en ook nooit meer in kleur. Ik keek te veel gossip girl en ging dan ook in cocktail jurkjes en hakken naar school. Nu wil ik gewoon een jeans en basic tee. Hoe erg je kan veranderen he?

8. Ik scheld veels en veels en veels te veel.

9. Ik ben echt heel goed met namen en datums. Als iemand een keer over een kennis verteld, onthoud ik die naam gewoon. Soms doe ik weleens als of ik een naam niet herinner omdat ik anders op een stalker lijk….

10. Als ik ergens koffie ga drinken vraag ik altijd extra suiker omdat mijn oma suikerzakjes spaart. Ze heeft zakjes van over heel de wereld. Iedereen neemt ze altijd voor haar mee, en zij zelf neemt ze ook altijd overal mee vandaan.

11. Buiten mijn openbare crush op Ian Somerhalder, ben ik stiekem ook eigenlijk wel verliefd op Chris nunez. Je weet wel? Die van Ink master?

12. Ik hop al een tijdje van baan naar baan. In september dacht ik mijn droombaan te vinden, maar miste een beetje uitdaging. Vanaf mei ga ik 40 uur in de week aan de slag bij een herenmode bedrijf en ik heb er zo veel zin in!

Share: