walking down the streets

bonjour! Vandaag eindelijk weer beter ook gewoon naar school gegaan. Gister heb ik me zo verveelt dat ik gewoon uggs heb gekocht. Ik ga ze morgen halen! Veder was het wel leuk op school had les, tussen uur, les, pauze, tussen uur, les, tussen uur, pauze, les ,les en dan nog huiswerk begeleiding! Super lang dradige dag. En toen ik eenmaal thuis was heb ik snel wat leuke foto’s gemaakt! En nu dan maar weer lekker laptopen! Vrijdag komt de school fotograaf! Grrr wat heb ik een hekel aan school foto’s vorig jaar klikte hij te snel met als resultaat een half scheel kind. Het jaar daar voor was ik 84 kilo en had ik een meloenen kop.. ik kan zo uren doorgaan natuurlijk! Ready for those flashing lights? Xx Joy


Shirt; H&M – Skirt; H&M – Socks; V&D – Shoes; van haren – Bag; puma store – Baret; H&M – Necklace; H&M – Ring; grandma

Share:

12 Reacties

 1. 10/11/2009 / 19:20

  echt een superleuke outfit!
  Vooral die halsketting vind ik erg mooi! Vintage?
  x

 2. 10/12/2009 / 17:09

  omg! I love it so so so much!(l)
  ik heb trouwens een andere blog aangemaakt want ik was weer zo dom, ben van de andere me wacchtw. vergeten :'|
  bye chick (l)

 3. 03/14/2010 / 12:03

  die outfit is zooo geweldig!
  die schoenen al helemaal!
  xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *