I want a brand new house on a episode of Cribs

“I haven’t done much today. I went to school. really boring. after school I made loads and loads of homework! Pff when i finally finished i made some pics of my room( as i promised a long long time ago). And i won’t do much this week.. Hmm maybe I’ll go to Rotterdam the weekend? I don’t know :P. I’m also waiting for my H&M packet! I bought new shoes(again) and a vest. hope it will come one of these days! ”

Share:

7 Reacties

 1. 01/05/2010 / 19:55

  woaa, jij hebt echt een hele mooie kamer!
  je slaapt vast op zolder aan die trap te zien?
  ik vind die bloemen op je plafon echt tof!

  btw; ja ik moet nu dus ook fietsen ipv de scooter. Erg stom! maar het bespaart me wel benzinegeld. Nu flinkn sparen en ik ga mijn scooter oppimpen. hihi.
  xx

 2. 01/05/2010 / 20:47

  Wauw, wat heb jij een superleuke blog! En wat heb jij een hele mooie kamer! Mooi ingedeeld ook en die bloemen op je plafond is erg gaaf! Ik ga je volgen!

  xoxo

 3. 01/06/2010 / 18:08

  wauw, echt een super vette kamer heb je!
  liefs xxx

 4. 01/08/2010 / 13:19

  Je hebt echt een super mooie kamer, ik doe er zelf niet veel aan omdat ik binnenkort toch samen ga wonen =)

  xxx Patty

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *