north south east west being home is the best

“ Hey so here I am again! Yay :). Vacation was relaxing. Just hanging out near the pool. Taking a nice swim when i got too hot. I didn’t make that much pictures. We went one day to Nessebar. It is an old fisherman’s town. I found my true love. Everything in that little town is beautiful and old! This gorgeous harbor. Wauw beautiful sunset(previous post). And there was this amazing dog. Everything outside Nessebar was all about the tourism.. But hanging out at the pool with my family was lovely. Had a wonderful time. ”

Share:

6 Reacties

 1. 07/16/2010 / 18:52

  really lovely photos! Looks like you had a wonderful time! xx

 2. 07/17/2010 / 10:52

  lieve help,
  elke keer als ik deze foto's zie MOET ik zo snel mogelijk op vakantie! haha;p
  x

 3. 07/18/2010 / 12:52

  wauw ziet er heerlijk uit! trouwens, ik zag vorige week ergens een meisje lopen in scheveningen met een simones schort achtig iets en ze leek op jou dus ik was van JOY?! en toen bedacht ik me dat jij op vakantie was, haha i failed 🙂

 4. Brit
  07/19/2010 / 16:48

  Wat een geniaal brein moet jij hebben wat een foto's!!!!!

 5. 07/20/2010 / 09:35

  WAUW THOSE PHOTO'S ARE AMAZING………….. [L]

  XXX PATTY

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *