My donut tee

“ Hello! How are you all? I’ve been busy. No I’m lying, I’ve been lazy. Haha so so sorry but just didn’t had the energy. And was sick the past days so. But now I’m back! Full energy and ready to rock :D. Tomorrow no school haha. So lets just rock Wednesday. I am waiting for the rain for like weeks now. Everyday I’m off there isn’t rain. So now sick so still no photo’s of rain.. You have to wait for that! For now a photo of my favorite tee :D”

Share:

4 Reacties

  1. 10/25/2011 / 13:42

    Haha, super vet shirt! Gelukkig ben je weer beter.

  2. 10/30/2011 / 10:44

    prachtige foto, dat t-shirt is echt leuk! en wat jammer dat je ziek was, ik heb afgelopen twee dagen ook ziek in bed gelegen met buikgriep ;( het heerst volgens mij, balen! ♥

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *