CAMPBELLS ARE ALWAYS A GOOD IDEA

vandaag1

vandaag2 vandaag3 vandaag4 vandaag5 vandaag6 vandaag7 vandaag8
After coming home after a night at the boyfriend’s(I forgot clothes and make-up, so had to go home) I was tired. My head was still sleeping and everything went to automate pilot. But when it comes down to picking an outfit I was staring at my closet for 10 minutes. Grabbing my Campbells, thinking Campbells are always a good idea. Paired it up with this printed pants and some easy colours on top. Not too simple not too overdressed. Just me.
What I wore:
Pants and vest: H&M
Shirt: Only
Shoes: Jeffrey Campbell
___________________________________________________________________
More Life of Joy on:
Share:

10 Reacties

 1. 01/11/2013 / 08:03

  Haha ja ik heb toch wat over voor de blog !
  Erg leuke jeans, staat geweldig met je campbells !
  x

 2. 01/11/2013 / 19:08

  Leuke foto's en leuke outfit! Ik heb op school vaak van die momenten dat alles op de automatische piloot gaat en ik helemaal in mijn eigen wereld zit. Niet echt handig, omdat je de stof niet goed meekrijgt, maar in het weekend kan het prima 😉

 3. 01/12/2013 / 17:20

  Always, without fail.
  Especially the ones you have here <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *