BLOGLOVIN’

b1

b2 b3 b4
I am an absolute big lover of bloglovin’. I can organize all the blogs I want to follow. I can keep track off every blog and categorize them. As huge control freak I love that haha! GFC is still here. But you don’t have google reader anymore. Maybe GFC won’t be around in the future. So you can follow me with bloglovin’ ! The bloglovin’ app is also a must! I can follow all my favorite blogs from anywhere I want with my Iphone. It is all great and very handy. Are you going to follow me with Bloglovin’? You can follow me with bloglovin’ here!
___________________________________________________________________
More Life of Joy on:
Share:

8 Reacties

 1. 06/23/2013 / 19:37

  Ik vergeet altijd op Bloglovin te kijken, haha! Ik volg je trouwens wel op Bloglovin 🙂

  Xx Alex

 2. 06/23/2013 / 19:45

  Mooie foto's! En ik volg je al via bloglovin! Vind dat zoveel fijner dan GFC! Veel overzichtelijker!

 3. 06/23/2013 / 21:58

  Mooie post! Maak je nog een keer een mooie outfit,
  met je sieraden?Fijn dat je er zo blij mee bent!X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *