I’M TOO BUSY

life of joy - joy van zetten1

life of joy - joy van zetten2 life of joy - joy van zetten3 life of joy - joy van zetten4 life of joy - joy van zetten5 life of joy - joy van zetten6 life of joy - joy van zetten7 life of joy - joy van zetten8

The funny thing is, I am really busy. I’ve got all these thing I have to do. And all these thing I want to do. Like going clubbing with my friends. Which is tonights plan. What are your weekend plans?

I am so in love with this outfit. The shirt was a present for my birthday. Perfect right? I had to wear my new best. Those Jeffrey Capbells? They have been in my closet for quite some time. I t was time to wear them again.

 

COOLCAT SHIRT | H&M SHIRT | NELLY VEST | PIMKIE BAG | JEFFREY CAMPBELL HEELS | PRIMARK SUNGLASSES

Share:

7 Reacties

  1. 04/26/2014 / 09:02

    Wat een leuk shirt! En je haar zit echt heel mooi, staat je goed! xx

  2. 04/27/2014 / 14:26

    Wat een gaaf shirt! Ik zag ‘m laatst ook al bij iemand op school en ik vond ‘m zo leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *