SELFIE

life of joy - joy van zetten1

Lately I just can’t seem to write anything. Like my head is stuck somewhere. Little bit of a problem when you are trying to blog right? It took me literately 30 minutes to write those sentences. Maybe it has something to do with the fact Gossip Girl is on my tv. I just need a break I think. I need to spend at least 7 days on my ass in the sun doing nothing. I also needed to cut my hair. Bye bye four inch.

SEVEN SISTERS SHIRT | ONLY JEANS | PRIMARK BAG | FILA SNEAKERS

Share:

4 Reacties

  1. 05/26/2014 / 22:13

    Je ziet er weer leuk uit Joy! Gossip Girl kijken en aan je blog werken is nooit een goede combinatie :p Tenzij je natuurlijk outfit inspiratie zoekt.. xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *