SO DONE

the-life-of-joy.joy-van-zetten

Being at home drives me crazy. There is no one here, and well Buddha doesn’t really talk back. I watch new shows or movies. I do some work too!

But nothing can beat the loneliness. Just the sound of your fingers on the laptop. Some car passing by. And the sound of your thoughs really loud. Your mind is your own worst enemy. And mine is breaking me down.

Friends telling me “I can’t come over, because….’. Well, if you want to you can. People asking how I am, when they don’t really care. Or people getting angry with me because of the accident. I’m so done with everyone. I am so done with this.

 

Share:

12 Reacties

 1. 09/12/2014 / 11:16

  ohh dat klinkt niet best, ik snap dat het zo saai is om zo lang thuis te moeten blijven! Hopelijk ben je snel hersteld dat je weer je oude leventje op kan pakken. Mooie foto is het, die bloemen staan je zo leuk!

 2. 09/12/2014 / 14:44

  Meis je bent sterk genoeg! You can do this! 🙂 Kan je nog steeds niet lopen?;o
  XOXO

 3. 09/12/2014 / 20:55

  Ah wat vervelend! Ik ken het gevoel, van lang thuiszitten door mijn gezondheid ga ik me ook heel eenzaam voelen. Zo merk je wel wie je echte vrienden zijn!

  Maar het komt altijd weer goed 🙂

 4. 09/13/2014 / 10:12

  That feeling…Heb ik heel vaak! Dat ik er gwn klaar mee ben. Maar laat je niet gek maken meid. Voor je het weet ben je lekker opgeknapt en you can go out there and have fun!

 5. 09/14/2014 / 13:18

  Wat heftig. Ik had nog niet door dat je een ongeluk had gehad, maar ik heb even teruggekeken op je blog. Wat ontzettend naar. En tijd kun je zéker maken voor iemand. Hopelijk kan je dit snel achter je laten.

 6. 09/14/2014 / 13:21

  Uuugh 🙁 Wat stom allemaal, echt een lastige situatie. Mensen zeggen vaak dat je in zulk soort situaties je echte vrienden leert kennen, maar dat moet je eigenlijk helemaal niet willen denk ik. Sterkte!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *