INSPIRATION #12 | LIVING ROOMS

inspi-livingroom

Being in the living room all day makes me dream about my own. I would love a clean white living room, but lately I can also appreciate a dark one. I would love a wall with some shelfs on it, with on it all the stuff I collected from all the places I’ve been to. And oh, some beautiful photo’s. My keyword to everything is contrast. In my clothes, my thought, my lifestyle. So I want it in my house to. A cold color like turquoise with a warm color like brown. Some modern items mixed with cute vintage items. Even some selfmade items maybe. Something I don’t really like, is plants. I just don’t have any green fingers. Although I can see myself buying flowers every week.

What does your dream living room look like?

 

Share:

11 Reacties

 1. 09/15/2014 / 14:47

  Ah mooie inspiratie! Ik heb ook net een inspiratie post voor mijn kamer gemaakt! hihi. Ik vind een witte kamer heel mooi!

 2. 09/16/2014 / 08:05

  Elke dag kom ik wel dit soort plaatjes tegen, mijn zin om samen te wonen wordt dan ook steeds groter! Leuke spulletjes kopen en inrichten, super leuk 🙂

 3. 09/16/2014 / 21:11

  Wauw, wat een prachtige beelden! Ik wil heel graag op mezelf, maar dat moet helaas nog even wachten 🙁 Het liefst wil ik heel veel hout, een prachtige kleed en absoluut een leren bank ! xo

 4. 09/17/2014 / 10:22

  Wauw, wat een mooie plaatjes! Ik heb weer helemaal zin om alles opnieuw in te richten

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *