INSPIRATION #13 | HALLOWEEN

inspi-halloween

It almost is the most wonderful time of the year. Candy, little kids, masks and lots of scary noises. Halloweeeeeen! Yikes. I am so excited. This year’s theme is going to be even better than last year. Last year we had Alice in Horrorland and the year before that we had Blood riding hood. The years before that we were just scary. And let met get this out there. How freaky is it that this is inspiration post #13? I am a strong believer that everything happens for a reason. And this is even freaking me out!

This years theme? That is still a little secret…/p>

Share:

6 Reacties

  1. 10/18/2014 / 15:23

    Aah ik was vroeger helemaal gek van ‘enge’ dingen, maar als ik een horror kijk kan ik niet slapen.. haha. Ik vier nooit halloween. Eigenlijk wel jammer! Ik ben benieuwd wat het thema van dit jaar is 🙂

  2. 10/18/2014 / 15:29

    Aaaah I like! Zo jammer dat ze het hier niet vieren.. XO

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *