LOST CONTROL

the-life-of-joy_joy-van-zetten1

the-life-of-joy_joy-van-zetten2

The sale was everywhere. Big signs in every street. Something that makes a womans heart beat a little faster. I am only here to return something. But it was bound to happen anyway. Just one store. Okay, just these two. I ended up in six stores eventually, BUT I only bought items in four of them. I am proud of my self. No, it had nothing to do with the gigantic sale mess at Zara and Mango in which I could not find anything :).

FROM UP TO UNDER
White blouse – Nikki
Emoji shirt – Primark
Red tartan blouse – The sting
White tartan blouse – H&M
White basic shirt – RVRSTXX
Black basic shirt – RVRSTXX
Sequin pants – H&M
Ripped boyfriend jeans – Primark
Fluffy sweater – Primark

Share:

13 Reacties

 1. 01/07/2015 / 09:21

  Die sales zijn inderdaad zo verleidelijk maar zo te zien heb je jezelf nog goed gedragen.
  Liefs, xxxx

 2. 01/07/2015 / 12:36

  Ah, herkenbaar! Ik ben gelukkig de stad nog niet in geweest met al die sale, maar ik denk erover zaterdag even naar Amsterdam te gaan. En ik ben bang dat ik dan ook wel wat leuke dingetjes ga scoren.. 😉 Liefs

 3. 01/07/2015 / 13:48

  herkenbaar. wij zijn zaterdag ook gaan shoppen en met veel meer terug thuis gekomen dan we echt nodig hadden….gelukkig was er overal 50% af!

 4. 01/07/2015 / 15:33

  Hihi, ik vergeef het je dat je je niet hebt kunnen inhouden. Nu ik jouw leuke aankopen zie, wil ik ook maar één ding: naar de stad racen!

 5. quintyschoot
  01/07/2015 / 19:23

  Je bent goed geslaagd, ik moet ook weer nieuwe kleren kopen. Helaas komt m’n kleedgeld pas weer in maart haha
  xxx

 6. quintyschoot
  01/07/2015 / 19:25

  Je bent goed geslaagd, ik moet eigenlijk ook weer nieuwe kleren komen. Helaas komt mijn kleedgeld pas weer in maart haha
  Xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *