SUPERNATURAL TRENCHCOAT

the-life-of-joy_joy-van-zetten1

the-life-of-joy_joy-van-zetten2

the-life-of-joy_joy-van-zetten3.1

The past two weeks have gone by so very fast. Maybe it had something to do with the fact I watched over 50 episodes from different tv shows.

Two weeks ago I was sick, which resulted in me watching a lot of supernatural. I always loved that show but never really followed it. I watched one season in two days. Sorry not sorry? And last week I had a break from school. So did my step dad. And as the huge CSI fan we are, we watched one and a half season.

Back to Supernatural, I love this character, Castiel, so much. His style is amazing. Al though he always wears the same thing. A button down with a tie and a vest or blazer with a trench coat over it. His tie is always a little lose, he is so cool. Anyways, He inspired me to wear my trench coat again, and probably to wear it more in the future. What do you think of my tench coat?

 

H&M TRENCH COAT | RVRSTXX SHIRT | PRIMARK JEANS | ZARA BOOTS | RAY BAN SUNGLASSES

 

Share:

6 Reacties

 1. 03/03/2015 / 14:13

  Supernatural vond ik altijd super eng, dus dat durf ik niet meer te kijken. Maar ik kijk ook idd zo’n 4 seizoenen per week van verschillende series 😛

 2. 03/03/2015 / 17:10

  Supernatural vond ik altijd veeel te eng, hahah! Heb het een paar keer gezien, maar toen kon ik amper meer slapen… Ik ben een held op sokken ;). Je jas is heel tof, hij staat je goed!!

  ♥♥♥ Saskia

 3. 03/03/2015 / 20:18

  Ooo, ik kijk Supernatural helemaal niet maar ik vind dit wel een heel mooie outfit. Wat een originele insteek voor een post!

 4. 03/03/2015 / 21:54

  Love your coat!
  En Castiel is echt fucking lauw haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *