NOT WORRIED AT ALL

the-life-of-joy_joy-van-zetten1.1

the-life-of-joy_joy-van-zetten3

I am worried about not having any worries about my exams. I must ramble, and talk nonsense. Or do you understand? Don’t get me wrong I got stress about all the things I need to do. But I am not worried about failing. And that worries me. Everyone is worried except for me?PRIMARK COAT | HEMA TOP | PRIMARK SKIRT | PRIMARK JEWERLY | ZARA BOOTS

 

Share:

6 Reacties

 1. 03/06/2015 / 09:59

  Aaaah ik snap je helemaal. Dit had ik ook met m’n eindexamen. Uiteindelijk lukt het je juist doordat je geen last heb van zenuwen!

 2. 03/06/2015 / 10:47

  Maak je geen zorgen om het feit dat je geen zorgen hebt haha. Bij mij is het altijd een goed teken!
  x

 3. 03/06/2015 / 20:14

  ik begrijp het wel, ik heb het ook een beetje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *