HAIR DRAMA QUEEN

the-life-of-joy_joy-van-zetten1.1

the-life-of-joy_joy-van-zetten1 the-life-of-joy_joy-van-zetten2 the-life-of-joy_joy-van-zetten3 the-life-of-joy_joy-van-zetten4

I am such a drama queen. I always want to change my hair. When it’s long I want it short. And the other way around. Lately I am really thinking about a short bob. I am still thinking about it. But here is a big possibility I will cry my eyeballs out after it.

Just like the ombre. I wanted it so bad. Then when I got it I missed my own total brunette hair. Maybe it is a girl thing? I get a lot of compliments about my hair. So I will leave it like this for now. Plus I love that my pony tail is getting longer. A short bob would ruin all that fun.

If I look back at all the things I’ve done with my hair. I would never want my long hair back. I look so young and so different. Plus it was so much work. I love this mid shoulder length hair. The red I liked too, but I hated that I could not wear all colors. I guess what I am saying is that I always want something different but I always end up with the same.

I really need your help! What do you think would look good on me? And are you also a drama queen when it comes to you hair?

Share:

13 Reacties

 1. 03/22/2015 / 09:26

  Het rode haar staat je wel geweldig hoor! Maar ik snap dat je dan wat beperkt bent in de kleurkeuze van je kleding en make-up. Een lange bob kan je ook goed hebben, zo wil ik het graag laten knippen :).

 2. 03/22/2015 / 16:29

  Ik vind de lange bob bij jou nog steeds het mooiste!

 3. Engelina
  03/22/2015 / 20:03

  Hahah jaa zoo herkenbaar. Ik kan geen maand zonder mijn haar te knippen of te verven .
  T is een wonder dat er nog haar op mijn hoofd zit. Leuk artikel ! Ik vind idd de ombre ook leuk staan bij je .

 4. 03/23/2015 / 12:02

  Ik vind je haar eignelijk gewoon heel mooi zoals je het nu hebt!

 5. 03/23/2015 / 18:57

  Wauw wat een hoop looks heb je al gehad! Je hebt ook perfect haar waar je veel mee kan doen. Ik heb dat dus totaal niet, kan helemaal niets met mijn haar behalve het echt kort knippen als ik eens wat anders wil, dat wil ik dus niet hihi.
  Ik vind van alle foto’s foto 8, 10 en 11 het leukst. Je kan veel hebben!

 6. 03/24/2015 / 11:40

  ikzou het niet durven heb het laatst gekleurd met high lights dat vond ik al wel een big deal ziet er nu wel leuk uit maar afknippen no epic way!!

 7. 03/25/2015 / 21:09

  Wat haar betreft ben ik ZEKER een drama queen hahaha! Om de zoveel weken heb ik weer wat anders! Ik vind wat je nu heb het leukst van allemaal. Lang haar staat je trouwens ook erg leuk!

  http://www.theycallmetrue.com

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *