THE NEW SHOES

© Joy van Zetten - The life of Joy. Wearing: H&M black basic shirt, black only jeans, pull and bear  patent leather brogues.

© Joy van Zetten - The life of Joy. Wearing: H&M black basic shirt, black only jeans, pull and bear  patent leather brogues. © Joy van Zetten - The life of Joy. Wearing: H&M black basic shirt, black only jeans, pull and bear  patent leather brogues. © Joy van Zetten - The life of Joy. Wearing: H&M black basic shirt, black only jeans, pull and bear  patent leather brogues. © Joy van Zetten - The life of Joy. Wearing: H&M black basic shirt, black only jeans, pull and bear  patent leather brogues.

One last post with my old hairstyle. Curious yet? Photo’s tomorrow! Enjoy your weekend.


LACK BASIC SHIRT : H&M | BLACK JEANS : ONLY | PATENT LEATHER BROGUES : PULL AND BEAR

Share:

4 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *