BIKING WITH THE DOG

© The life of Joy – Joy van Zetten. Sunday casual bike ride with dog. Wearing: Zara oversized sweater, h&m ripped jeans, Nike white sneakers, Ray-ban silver sunglasses.

© The life of Joy – Joy van Zetten. Sunday casual bike ride with dog. Wearing: Zara oversized sweater, h&m ripped jeans, Nike white sneakers, Ray-ban silver sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Sunday casual bike ride with dog. Wearing: Zara oversized sweater, h&m ripped jeans, Nike white sneakers, Ray-ban silver sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Sunday casual bike ride with dog. Wearing: Zara oversized sweater, h&m ripped jeans, Nike white sneakers, Ray-ban silver sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Sunday casual bike ride with dog. Wearing: Zara oversized sweater, h&m ripped jeans, Nike white sneakers, Ray-ban silver sunglasses.

Lately I am really into biking. I cycle everywhere. Okay not everywhere, I am still a big fan of my car. On sunny days like this I like to get the groceries on a bike and take Buddha with me. I feel so civilized now. Biking with the dog, to the supermarket. How was your weekend?

Share:

8 Reacties

 1. 05/11/2015 / 19:07

  Je hond is zooooo cute! Ik heb in jaren niet meer gefietst.. erg he!

 2. 05/11/2015 / 21:37

  Ahhh, wat een heerlijke foto’s zeg! En mijn weekend was héérlijk; eindelijk weer geshoot en lekker rustig aan gedaan 🙂

  xx

 3. 05/12/2015 / 14:49

  Gezellig met Buddha! Wat heb je trouwens een toffe fiets. XO

 4. 05/12/2015 / 19:00

  aah wat een mooie foto’s van Buddha! die foto dat je bijna een neusje krijgt is super leuk 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *