DUTCH VOGUE TEE

© The life of Joy – Joy van Zetten. Wearing: Dutch vogue tee, vintage denim jacket, Only black jeans, Supertrash rubber boots, Mango bag.© The life of Joy – Joy van Zetten. Wearing: Dutch vogue tee, vintage denim jacket, Only black jeans, Supertrash rubber boots, Mango bag. © The life of Joy – Joy van Zetten. Wearing: Dutch vogue tee, vintage denim jacket, Only black jeans, Supertrash rubber boots, Mango bag. © The life of Joy – Joy van Zetten. Wearing: Dutch vogue tee, vintage denim jacket, Only black jeans, Supertrash rubber boots, Mango bag.

I thought it would be fun to wear my denim jacket again. Pairing it with all black, and the Dutch Vogue tee. I am happy I am losing weight. It is really showing! Besides going to the gym a lot, I spend a lot of time with Buddha. I really need the fresh air and the smell of the woods or the sea. It calms my mind. And right now my mind needs to be calmed.

What are you up to this weekend? Today I will be spending in Amsterdam, visiting the Game of Thrones exhibition (Dany for queen!). I will also do a little shopping and a dinner. For the rest of the weekend? I will be in the gym!


Dutch vogue tee
Vintage denim jacket
Only black jeans
Supertrash rubber boots
Mango bag.

Share:

8 Reacties

 1. 05/29/2015 / 14:42

  Zo’n fijn gevoel dat je het kan zien dat je bent afgevallen! Ik herken het helemaal! XO

 2. 05/29/2015 / 14:50

  Leuk! Ik ben vd week ook naar de GOT tentoonstelling geweest, superleuk!
  Veel plezier!

  -X-

 3. 05/29/2015 / 15:55

  Ik denk dat ik hem ook ga kopen! Super leuk 😀

 4. 05/29/2015 / 20:46

  Mooie foto’s! Ik moet eigenlijk ook wat vaker lachen bij outfits, maakt het wat persoonlijker :3

 5. 06/02/2015 / 14:31

  Heel leuk gecombineerd zo 🙂 Je jasje is heel tof!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *