ROCK HARD

© The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses.© The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses. © The life of Joy – Joy van Zetten. Rock hard. H&M jacket, H&M shirt, Zara pants, Zara heels, Polette sunglasses.

My agenda has been crazy as hell. I will explain it all soon in a personal post.

I can not lie, I absolutely love this look. It is a perfect combination between sporty and chic. The pants look sporty. The heels make it more sexy. And the jacket makes it a bit tougher. Oh don’t forget the glasses. I actually wear them all the time. But never really shot an outfit with it. They rock hard don’t they?

H&M jacket
H&M shirt
Zara pants
Zara heels
Polette sunglasses*

* Items are gifted

Share:

8 Reacties

  1. Marleen Ophof
    11/08/2015 / 17:21

    Wat een supergave outfit! Ik vind je haarkleur ook mooi zeg 🙂

  2. Roxanne Vde
    11/10/2015 / 18:18

    Wauw! Deze foto’s zijn echt next level!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *