WINTER WONDERLAND

© The life of Joy – Joy van Zetten. Winter wonderland look. Wearing: H&M shirt, Zara skirt, Sascha boots, Zara bag,© The life of Joy – Joy van Zetten. Winter wonderland look. Wearing: H&M shirt, Zara skirt, Sascha boots, Zara bag, © The life of Joy – Joy van Zetten. Winter wonderland look. Wearing: H&M shirt, Zara skirt, Sascha boots, Zara bag, © The life of Joy – Joy van Zetten. Winter wonderland look. Wearing: H&M shirt, Zara skirt, Sascha boots, Zara bag,

I felt so Christmas-y in this winter wonderland look. What do you think? It looks cute and fluffly. The sweater reminds me of the snow. I am still a bit in doubt to wear this to a Christmas dinner.. Or maybe a blouse with a big bow… It is a tough choice.

Talking about the holidays. Up coming Friday there won’t be a post because of the holidays. And the next Friday neither, because of new years day.

Those Sascha heels are really a favorite. I totally forgot I wore them in the previous post too. Ah well, it can all happen right?

What do you think about the boots or the look?

H&M shirt
Zara skirt
Sascha boots
Zara bag

Share:

9 Reacties

 1. 12/23/2015 / 22:24

  Ahh, wat een toffe outfit zeg! Ziet er echt leuk uit, ik wil ook zo graag over the knee boots haha 😉 Leuke foto’s ook 🙂

  xx Alex – ilumuoti.com

  • 12/29/2015 / 17:32

   Thanks girl! Ik denk dat ze je heel leuk zullen staan 🙂

 2. 12/23/2015 / 23:07

  Wat een vette laarzen! Ik twijfel of ze mij zouden staan (ik heb best korte benen) maar ik vind ze zo mooi! Mooie outfit verder ook 🙂

  • 12/29/2015 / 17:31

   Ik twijfelde eerst ook heel erg, ik vind mijn boven een beetje te dik. Maar toen ik het probeerde viel het reuze mee!
   Misschien toch maar een keer passen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *