WAIT WHAT?

© The life of Joy – Joy van Zetten. Wait what? Wearing: Vila blogger shirt, Urban classics white bomber, Zara grey jeans, Nike sneakers.© The life of Joy – Joy van Zetten. Wait what? Wearing: Vila blogger shirt, Urban classics white bomber, Zara grey jeans, Nike sneakers. © The life of Joy – Joy van Zetten. Wait what? Wearing: Vila blogger shirt, Urban classics white bomber, Zara grey jeans, Nike sneakers. © The life of Joy – Joy van Zetten. Wait what? Wearing: Vila blogger shirt, Urban classics white bomber, Zara grey jeans, Nike sneakers. © The life of Joy – Joy van Zetten. Wait what? Wearing: Vila blogger shirt, Urban classics white bomber, Zara grey jeans, Nike sneakers.

‘Wait what?!’ or ‘What the hell?!’ has probably crossed your mind when you saw my whole outfit. I mean, this sure isn’t something I usually wear. I am still not completely sure of this look. The shirt and bomber really go well together… But wearing no black at all. Yikes. It sort of hurts!

I did not want to wear this shirt with all black. I’ve worn something like that once. And I like to challenge myself with new looks. Besides challenged I also felt surprised. There is something about this look. Something I like, but at the same time I am also missing the black.

What do you think about this look? Are you missing the black in my look?

Vila blogger shirt
Urban classics white bomber*
Zara grey jeans
Nike sneakers
* Items are gifted

Share:

3 Reacties

 1. Iep
  02/21/2016 / 19:53

  Staat je ook prachtig! Ik vind het een hele prestatie dat je gewoon géén zwart draagt. Ik heb vrijwel alles zwart in mijn kledingkast hahaha.
  Liefs Iep xo

  • 03/01/2016 / 11:38

   Het was ook wel moeilijk! Maar ik denk niet dat ik dit vaker ga doen haha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *