FRESH BY MOSCHINO

© The life of Joy – Joy van Zetten. Moschino’s new fragrance Fresh by moschino. © The life of Joy – Joy van Zetten. Moschino’s new fragrance Fresh by moschino. © The life of Joy – Joy van Zetten. Moschino’s new fragrance Fresh by moschino. © The life of Joy – Joy van Zetten. Moschino’s new fragrance Fresh by moschino.

A while ago I got this new fragrance by Moschino. I got a chance to try it al ready. It is a very fresh and summer-ish scent. Moschino did not just made a bottle, of course they had to go crazy and go for something completely out of the box. So there is was, Fresh by Moschino. I have to tell you, my mom loved the bottle haha.

I am a big fan of Moschino. Not just because of the clothes, but because of the excitement we all feel when there is a new catwalk show coming up. Trend wise and marketing wise this is all very smart.

Moschino’s new fragrance will be available in March (Holland) or online. We all want to smell Fresh this summer.

Share:

6 Reacties

 1. Gina
  02/27/2016 / 11:39

  Haha, dat flesje is té leuk! Ik ben benieuwd naar de geur 😉

 2. 02/27/2016 / 19:10

  Ik zag ‘m in de ICI Paris volgens mij! Ik wil ‘m echt graag hebben, vind ‘m in ieder geval heel gaaf 😀

  • 03/04/2016 / 12:46

   Jaaa ik kreeg de 50 ml. In de winkel zullen de 100ml en 150ml wel verkrijgbaar zijn!!

   xo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *