WHITE CHELSEA BOOTS

© The life of Joy – Joy van Zetten. White chelsea boots. Wearing: Zara top, Only jeans, Primark bag, H&M hat, Zara chelsea boots.© The life of Joy – Joy van Zetten. White chelsea boots. Wearing: Zara top, Only jeans, Primark bag, H&M hat, Zara chelsea boots. © The life of Joy – Joy van Zetten. White chelsea boots. Wearing: Zara top, Only jeans, Primark bag, H&M hat, Zara chelsea boots. © The life of Joy – Joy van Zetten. White chelsea boots. Wearing: Zara top, Only jeans, Primark bag, H&M hat, Zara chelsea boots. © The life of Joy – Joy van Zetten. White chelsea boots. Wearing: Zara top, Only jeans, Primark bag, H&M hat, Zara chelsea boots. © The life of Joy – Joy van Zetten. White chelsea boots. Wearing: Zara top, Only jeans, Primark bag, H&M hat, Zara chelsea boots.

I finally wore my white chelsea boots. I got them 85 week ago… This is heavy. I have never ever worn them before. I wanted them so bad. But once I owned them, I had the feeling they make my feet look weird. What do you think?

This whole look is city smart. I first wanted to wear this whole look with sneakers, but I had to wear my white chelsea boots eventually. I was just curios what you would think of the boots!

Zara top
Only jeans
Primark bag
H&M hat
Zara chelsea boots

You can also spot my new tattoo. Soon more about it…

Share:

8 Reacties

 1. Quinty Schoot
  06/25/2016 / 16:28

  Wat zijn je schoenen super leuk. Ze staat je normaal hoor hihi.
  Ook erg gaaf dat ze wit zijn, lekker opvallend 😀

  • 06/27/2016 / 11:39

   Thanks! Ik wilde ze heel graag in het wit, maar daar door ging ik later twijfelen

 2. Kyra Kuppens
  06/30/2016 / 12:40

  Staan tof! Vooral in combinatie met je witte top.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *