FBF TO MY MAKE UP STASH

© The life of Joy – Joy van Zetten. Flash back friday to my make up stash.

Dit keer een flash back friday to my make up stash. Een paar weken geleden nam ik even lekker de tijd om al mijn make-upjes uit te zoeken. Je kent het wel, alles nog even een keertje testen en opdoen.

Ik besloot al mijn lipsticks even te testen. Sommige lipsticks had ik gekregen bij een evenement of van vrienden/familie. Er waren dus wat dubbele kleurtjes. Ik word zelf weer helemaal enthousiast om die felle oranje/koraal roze weer te dragen :).

Überhaupt een middag make-up testen en kijken word ik enthousiast van. Kijken jullie je stash wel eens na?

© The life of Joy – Joy van Zetten. Flash back friday to my make up stash.

Share:

2 Reacties

  1. Dascha
    11/04/2016 / 11:07

    Wat heb je het mooi georganiseerd hihi! Mooie producten!

    Liefs,
    Dascha

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *