LACE UP SHIRT

© The life of Joy – Joy van Zetten. Lace up shirt. Wearing: H&M hoed, Zara vest, SheIn shirt, ONLY jeans, Sacha boots, Zara tas.

Dit topje en ik zijn niet altijd beste vrienden. Ik droeg hem één keer eerder met een jeans, stoere boots en een leer jasje. Lace up shirts zijn nog steeds helemaal happening, maar door dat deze ook nog eens strak zit vind ik het shirtje een beetje te. Als je begrijpt wat ik bedoel.

Het lange groene vest zorgt ervoor dat de aandacht wat wordt verplaats. Het zelfe met de hoed. De balans is nu beter. Ik moet wel heel eerlijk bekennen dat ik het een super sexy shirt vind, en dat ik baal dat hij eigenlijk een beetje te is. Maar niet getreurd, voor alles een oplossing. Ik heb in de sale een wijd blousje besteld met zo een zelfe lace up voorkantje.

Wat vinden jullie van de look? Is die in balans? Ook ben ik zo benieuwd wat jullie nou van het lace up shirt vinden!

© The life of Joy – Joy van Zetten. Lace up shirt. Wearing: H&M hoed, Zara vest, SheIn shirt, ONLY jeans, Sacha boots, Zara tas. © The life of Joy – Joy van Zetten. Lace up shirt. Wearing: H&M hoed, Zara vest, SheIn shirt, ONLY jeans, Sacha boots, Zara tas.

H&M hoed | Zara vest | SheIn shirt* | ONLY jeans | Sacha boots | Zara tas

*Items of links zijn gesponsord.

Share:

7 Reacties

  1. Manon Margaretha
    11/08/2016 / 14:30

    Sexy! I like it!

  2. www.rachelkromdijk.blogspot.nl
    11/08/2016 / 17:55

    wauw ik vind dit je echt heel goed staan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *