MAKKELIJKE OUTFIT

© The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers

Ik had een lekker makkelijke outfit aan naar Den Haag. Maar wel een leuke. Ik vind het jasje en het tasje (há) heel leuk samen. Ohja, en mijn haar zat echt super-mega-volkomen-awesome.


© The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers © The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers © The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers © The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers © The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers © The life of Joy – Joy van Zetten. Makkelijke outfit. Items: Chanel zonnebril, Primark leger jasje, Boohoo shirt, Zara tasje, Only jeans, Nike sneakers

Chanel zonnebril | Primark leger jasje | Boohoo shirt | Zara tasje | Only jeans | Nike sneakers

Foto’s door Florens Baan

Share:

2 Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *