BEHIND THE SCENE’S BEAUTY SHOOT

© The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography.

Eind December had ik eindelijk weer een fotoshoot. Ik was zo blij eindelijk weer eens lekker te kunnen shooten. Ik shoote weer met een vriendin, die vaker shoots heeft gestyled. Zoals the body series, industrial project en white dreams.

Voor nu alvast wat toffe behind the scene’s foto’s. Het was een beauty shoot, dus zou het puur om de gezichten en de make-up moeten gaan. En damn wat een beauties waren het!!

Vergeet niet naar de vlog onderin de post te kijken, en te abonneren op mijn youtube kanaal voor meer vlogs en video’s!

© The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography. © The life of Joy – Joy van Zetten. Behind the scene’s beauty shoot. Joy van Zetten photography.

Share:

2 Reacties

  1. 01/20/2017 / 15:34

    Wat zalig dat je zo’n fotoshoot kon doen! Lijkt me echt een droom om zoiets ook eens te kunnen doen, hihi. Ik ga meteen eens kijken naar de resultaten van je shoot!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *