MOONCHILD

© The life of Joy – Joy van Zetten. Moonchild

Het is geen geheim dat ik dol ben op de maan. Naast mijn zon en maan tattoo, denk ik er ook over na om nog alleen een cresent maantje ergens te zetten. De sieraden van Moonstone Magic Jewelry Collection* zijn een leuke toevoeging aan mijn obsessie. Nu ben ik helemaal een moonchild.

Een super lief klein pakketje met daar in deze super cute ringetjes deed mij zelfs een beetje dansen. Dit zijn echte eyecatchers. Ik vind ze stuk voor stuk prachtig. In mijn hoofd dacht ik dat ik de platte minimalistische ring het leukste zou vinden. Maar ik kan echt niet kiezen!

Wat vinden jullie van deze leuke ringetjes?

© The life of Joy – Joy van Zetten. Moonchild © The life of Joy – Joy van Zetten. Moonchild*Items/links zijn gesponsord

Share:

1 Reactie

  1. 05/31/2017 / 11:24

    oooh, ik vind ze echt heel leuk staan! Altijd mooi, zo’n kleine sieraden 🙂 Liefs!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *