BLACK AND WHITE OUTFIT

© The life of Joy – Joy van Zetten. Black and white outfit.

Vorige week ging ik even snel de stad in met mijn moeder en Buddha. Ik moest wat dingentjes hebben, en terug brengen. Het was de perfecte gelegenheid om mijn nieuwe flared pants van The sting te dragen. Ik had al een flared pants, maar deze zijn een stukje strakker bij de boven benen, en zijn minder wijd aan de onderkant.

Ook moet ik mijn witte nike sneakers echt minder dragen. Ze zijn zo comfortabel, en passen echt overal bij. Buddha en ik matchte nu wel perfect bij elkaar. En ik vond het een super goede match met mijn River Island tasje.

Wat vinden jullie van de black and white outfit?

© The life of Joy – Joy van Zetten. Black and white outfit. © The life of Joy – Joy van Zetten. Black and white outfit. © The life of Joy – Joy van Zetten. Black and white outfit.

AMY&IVY jas | H&M shirt | AMY&IVY broek | Nike sneakers | River Island tas

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *