LUNCH

© The life of Joy – Joy van Zetten. Lunch in the city. Wearing: River Island jumper, Cluse watch, Buddha to Buddha bracelets, Mac Cosmetics eyeshadow.

© The life of Joy – Joy van Zetten. Lunch in the city. Wearing: River Island jumper, Cluse watch, Buddha to Buddha bracelets, Mac Cosmetics eyeshadow.  © The life of Joy – Joy van Zetten. Lunch in the city. Wearing: River Island jumper, Cluse watch, Buddha to Buddha bracelets, Mac Cosmetics eyeshadow. © The life of Joy – Joy van Zetten. Lunch in the city. Wearing: River Island jumper, Cluse watch, Buddha to Buddha bracelets, Mac Cosmetics eyeshadow.  © The life of Joy – Joy van Zetten. Lunch in the city. Wearing: River Island jumper, Cluse watch, Buddha to Buddha bracelets, Mac Cosmetics eyeshadow. © The life of Joy – Joy van Zetten. Lunch in the city. Wearing: River Island jumper, Cluse watch, Buddha to Buddha bracelets, Mac Cosmetics eyeshadow.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *