THE SUBWAY SHOW

© The life of Joy – Joy van Zetten. The subway show. Wearing: h&m shirt, Zara skinny scarf, The sting faux fur, mango bag, Buddha to buddha bracelets, Cluse watch, h&m jeans.

© The life of Joy – Joy van Zetten. The subway show. Wearing: h&m shirt, Zara skinny scarf, The sting faux fur, mango bag, Buddha to buddha bracelets, Cluse watch, h&m jeans.© The life of Joy – Joy van Zetten. The subway show. Wearing: h&m shirt, Zara skinny scarf, The sting faux fur, mango bag, Buddha to buddha bracelets, Cluse watch, h&m jeans.© The life of Joy – Joy van Zetten. The subway show. Wearing: h&m shirt, Zara skinny scarf, The sting faux fur, mango bag, Buddha to buddha bracelets, Cluse watch, h&m jeans.© The life of Joy – Joy van Zetten. The subway show. Wearing: h&m shirt, Zara skinny scarf, The sting faux fur, mango bag, Buddha to buddha bracelets, Cluse watch, h&m jeans.

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *