I’M ENGAGED

© The life of Joy – Joy van Zetten. I’m engaged

Het voelt nog steeds zo onwerkelijk. Ik ben gewoon verloofd! Zo bizar. Als je mij op Instagram volgt heb je het misschien wel voorbijzien komen, maar ik wilde toch nog graag het verloop vertellen, en wat er allemaal door mij heen ging.

Op dinsdag zijn Roy en ik al een ijsje wezen halen in Katwijk. Heerlijk wandelen langs het strand met een lekker ijsje. Daar doe je mij echt een plezier mee. Roy stelde voor om de volgende dag uit werk ook gelijk weer naar Katwijk te gaan en daar wat te eten en drinken.

De volgende dag kwam Roy uit werk en begon zich om te kleden. Ik wilde eigenlijk super comfortabel in een legging, t-shirt en sneakers gaan. Maar Roy zei: ‘Je gaat toch geen stomme legging aan doen? Doe is wat leuks aan.’ Achteraf was ik enorm blij met mijn outfit change.

Eenmaal bij de strandtent hadden we drankjes besteld en een knoflookbroodje. We zaten heerlijk in de zon, maar toen het broodje op was wilde Roy al weer weg. Voor iedereen die mij kent weet dat ik na het delen van een broodje nog laaaaang niet vol zit. Roy zat wel vol en wilde via het strand terug lopen. Ik vond hem al een beetje raar doen, en hoezo had hij geen honger? Waarom moest ik me helemaal leuk aankleden om na 3 kwartier al weer naar huis te gaan? De zon scheen heerlijk, waarom konden we niet nog even blijven zitten en genieten?

Ik plaag Roy altijd dat hij in training is om de perfecte Instagram husband te worden, en vroeg hem een leuke foto van mij op het strand te maken. Roy geeft mijn Iphone terug een loopt naar de zee om te voelen of het koud is. Ondertussen draai ik mij om om door te lopen. Ik hoor Roy roepen: ‘Schat!’ Ik draai me om, en zie Roy een klein zwart doosje uit zijn broekzak pakken en ondertussen op één knie gaan. ’Wil je met me trouwen?’ Ik zie het doosje open gaan en zie iets wat onwijs glinstert. ‘Nee!’ roep ik heel hard. Mijn hoofd en hart gaan te keer. Ik kan het gewoon niet geloven. ‘Nee!’ Roep ik nogmaals uit ongeloof. “Nee echt waar? Meen je dit?’ Ondertussen loop ik ook half weg van Roy, en loop ik weer terug. Roy snapt er niks meer van en zegt: ‘Nouuuu?’ ‘Ja natuurlijk’ terwijl ik de eerste tranen al over mijn wangen voel rollen.

Een klein beetje bijgekomen van de schrik verteld Roy dat hij dit al een tijdje van plan was en dat zijn zusje Bo ook op het strand staat om foto’s van ons te kunnen maken. Wat mij nog meer laat huilen. Roy houd helemaal niet van foto’s, maar hij weet gewoon dat ik dat graag zou willen dus heeft hij dat geregeld. Ik voel zo veel warmte en liefde. Weer lopen er tranen over mijn wangen. ‘Kijk even naar de ring. Vind je hem mooi?’ Vraagt Roy. Door alle emoties heb ik nog niet echt goed kunnen kijken. Het is een prachtige ovale diamant met nog meer kleine diamantjes er om heen in een wit goude ring. ‘Hij is one-of-a-kind, speciaal voor jou gemaakt.’ Ik droomde altijd al van een prachtige ovale engagement ring, and he gave it to me.

Ik kijk nog steeds elke dag naar de foto’s en vind het nog steeds zo onwerkelijk. Het is zo een bijzonder gevoel dat er iemand anders op deze wereld is die voor de rest van zijn leven bij mij wilt zijn, van me zal houden en mij gelukkig wil maken. Ik beloof het jullie, het is een van de beste gevoelens die je kan hebben.

© The life of Joy – Joy van Zetten. I’m engaged

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *