CLINIQUE PEP-START HYDROBLUR MOISTURIZER

 

We weten allemaal dat, ondanks dat ik een beauty categorie op mijn blog heb, ik geen beauty blogger ben. Toch wilde ik dit geweldige crèmepje met jullie delen. Clinique en ik zijn al heel lang bevriend. Een goeie skin-care-routine vind ik steeds belangrijker. De producten van Clinique vind ik zelf echt heerlijk. Hun 3 stappen huidverzorgingssysteem gebruik ik 2 keer per dag. Aanvullend heb ik een grove gezichtscrub, moisturize surge mask en een anti blemish clay mask.

Nieuw bij Clinique is de Pep-Start lijn. De dagcrème spark mij wel aan. Zeker omdat hij ook hydrateert en blurt. Zelf kan ik nog weleens last hebben van een glimmende huid. Met alle liefde wilde ik de nieuwe dagcrème wel proberen.

Het is een heerlijke creme die je makkelijk uitsmeert. Ook trekt hij snel in. Na het intrekken merk ik gelijk dat mijn rode vlekjes iets minder worden. Een hele duidelijke blur zie ik niet, maar het heeft wel effect. Lijntjes zou de Pep-Start ook een beetje moeten verdoezelen, maar daar merk ik zelf vrij weinig van.

Na een dag werken zit mijn make-up nog steeds goed, en heb ik geen glim-hoofd maar een healty glow op mijn gezicht.

De Clinique Pep-Start Hydroblur Moisturizer is voor mij een topper. Geweldige aanvulling op mijn Clinique collectie. Ondanks dat hij niet een photoshop blur geeft voelt de crème fijn en is een goede primer om de dag mee te beginnen.

Wat vindt jij van mijn review? Zou je meer beauty reviews willen zien, en wil je een uitgebreider blogje over mijn volledige skin-care-routine? Laat het me weten in de comments!

 

 

Share: