CUSTOM MACBOOK STICKER EN IPHONE HOES + KORTINGS CODE

Ik ben zó blij met mijn custom macbook sticker en iphone hoes*!! Sinds 1993 wil ik al een marble laptopsticker. Nu, in 2017 was het eindelijk zo ver.

Buiten de laptopsticker heb ik ook een Iphone hoesje besteld. Via Caseapp* heb ik mijn custom iPhone case/laptop skin laten maken. Het was wel super lastig, ik wilde heel graag een marble sticker, maar omdat er zo veel keuze was van uit Caseapp met super toffe achtergrondjes, kon ik moeilijk kiezen. Ik vond de aluminium achtergrond ook zo verschrikkelijk tof. Uiteindelijk ben ik toch voor de marble gegaan, omdat die sticker lichter van kleur zou zijn, en ik dat beter bij mijn Macbook vind passen.

Nu kon ik los gaan met ontwerpen. Er zijn een paar goede opties langs gekomen, zoals een ontwerp met driehoek (net als mijn tattoo) of een polaroid foto op de voorkant. Dit ‘Joy’ design won wel met gemakt. Ineens had ik het idee om de appel als ‘o’ te gebruiken. Op dat moment vond ik met zelf wel even net zo geniaal als Einstein.

Ook ontwierp ik een Iphone hoes. Ik wilde heel graag dat ze zouden matchen, dus koos ik voor het zelfde marmer. Over de Iphone hoes heb ik ook wel lang gedaan. Uiteindelijk heb ik inspiratie gehaald uit het ‘sticker’ menu van Caseapp. Daar hadden ze zo veel leuke en cutie stickers. Er waren ook veel leuke hand geschreven standaard stickers. Mijn keuze ging uit naar de met marker geschreven tekst ‘Fuck it’. Dat was opdat moment ook mijn mood, en ik vind het zo leuk, omdat het net lijkt als of ik het er met een marker op heb gezet.

Er zijn zo veel complimenten binnen gekomen over mijn laptop sticker. Maar het belangrijkste is dat ik er ook dol gelukkig mee ben, en stiekem mij weer geniaal voel als ik de sticker zie.

Het aller leukste? Ik heb een kortings code van 20%!! Met de code LIFEOFJOY20 krijg je nu 20% korting op custom hoes of sticker. Hoe awesome?

Wat ga jij ontwerpen? En wat vind je van mijn ontwerpjes?

* Items of links zijn gesponsord

Share: