DARK PLANTS

 

Hortus botanicus Leiden. Ik ben er eindelijk geweest. Al zo een 2 jaar wil zeg ik dat ik er wel heen wil. Dus nu gewapend met mijn Sony camera ging ik samen met Roy.

Het viel me een beetje tegen. Naja, hoeveel moet je verwachten van een paar planten? Op insta has ik wel allemaal leuke shots van schattige cactusjes gezien. Misschien daarom? Ik ging wel naar binnen met de hoop een paar mooie foto’s te schieten. Dat is denk ik wel gelukt. Ik schoot niet 1 maar 2 series, waar ik echt wel tevreden mee ben. De foto’s zijn echt 2 series, omdat ik een donkere serie heb gemaakt en een lichte. Mijn hele leven is een contrast, en dat zie je terug in mijn kleding, maar ook in mijn fotografie werk. Mijn examen werk heette letterlijk contrast.

Anyways, ik babbel lekker door. Deze ‘Dark plants’ serie is wel de favoriet van de twee. Kenmerken van mijn fotografie werk zijn: minimalistisch, licht, en vaak nog veel onscherpte in de foto. Nu is het nog steeds mijn werk hoor, alleen ben ik het donkere niet van mij zelf gewent. Maar oh boy, I love it so much.

Eigenlijk wil ik nu nog een donkere serie schieten. Geen idee nog van wat. Misschien het menselijk lichaam?

Voor nu vraag ik me heel erg af wat jij van deze foto’s vind? Die Lavendel foto is mijn fave one!

Share: