De ongekende mogelijkheden van de Samsung S10

Samsung is jarig en een mooier verjaardagscadeau dan de S10 had niemand zich kunnen voorstellen. Deze innovatieve telefoon is de perfecte samensmelting van design en techniek. Het Super AMOLED-scherm is een feest om te gebruiken, maar dat niet alleen. Voorloper S9 bood al een unieke ervaring op het gebied van fotografie, de Samsung S10 gaat nog een stap verder. De Ultra-wide camera zorgt namelijk voor foto’s die identiek zijn aan wat jij met je eigen ogen ziet. Dat levert waanzinnig mooie foto’s op, zelfs als de verlichting te wensen overlaat.

De camera ziet wat jij ziet
Omdat de Samsung S10 verkrijgbaar is in drie modellen vind je in deze serie altijd wat je zoekt. Je hebt de keuze tussen instapmodel S10e, de veelzijdige S10 en tot slot de droomtelefoon, de S10+. Maak je graag foto’s met je telefoon en wil je daarin niet beperkt worden? Dat komt goed uit want De Galaxy S10 en S10e zijn namelijk uitgerust met 4-camerasysteem terwijl de S10 Plus maar liefst een 5-camerasysteem heeft. Met deze telefoons heb je geen groothoeklens meer nodig maar zit je professionele camera gewoon in je broekzak.

Unieke kijkervaring
Kijk je graag series of films op je telefoon? Dan is de Samsung S10 een perfecte match voor jou. Netflix heeft aangekondigd HDR-ondersteuning te gaan realiseren. Dat levert jou meer contrast en heldere kleuren op die zorgen voor een unieke kijkervaring. Zo kun je pas echt naar hartenlust gaan binge-watchen. Met de Galaxy S10 modellen ervaar je door de ongekende mogelijkheden pas echt wat vrijheid is. De lat voor de nieuwe generatie smartphones wordt door Samsung zo wel erg hoog gelegd. Uiteraard kun je de S10 zorgeloos gebruiken waar jij dat wil. De telefoon is namelijk IP68 gecertificeerd, dus stof- en spatwaterdicht.

Slimme batterij
Baal jij er ook zo van als de batterij van je smartphone te snel leeg gaat? Daar hoef je met de nieuwste telefoons van Samsung niet meer bang voor te zijn. De Galaxy S10 modellen zijn namelijk voorzien van een batterij die 24 uur lang meegaat. Dit is een perfect voorbeeld van de slimme innovaties die de S10 tot een unieke telefoon maakt. Jouw voorkeuren staan centraal, de telefoon past zich gewoon aan jou aan. De apps die je niet gebruikt worden automatisch uitgezet, omdat de telefoon jouw routine kent. Gebruik jij de Samsung Galaxy Buds oordopjes of een Samsung Watch? Deze laad je makkelijk en draadloos op via de Samsung Galaxy S10. Natuurlijk ben je zuinig op je nieuwe toestel, dus bescherm je Galaxy met een stijlvol hoesje! Daarvoor kan je inspiratie opdoen bij onze eerdere post over iPhone hoesjes.

Share: