De voordelen van een Poloshirt

In de zomer valt ieder jaar weer op dat het poloshirt tevoorschijn komt. Na bijna 100 jaar is het nog steeds een trendy kledingstuk. Het poloshirt is destijds bedacht door de Franse tennisser René Lacoste (hij heeft overigens ook het tennisballenkanon uitgevonden). Hij heeft het shirt ontwikkeld omdat de tenniskleding destijds niet sportief was. Omdat hij geen goede kleding had heeft hij deze dus zelf ontwikkeld. Ooit was het poloshirt echte sportkleding, maar sinds de jaren 60 is dit veranderd. Sindsdien zie je hem overal en in verschillende stijlen.

Veel verschillende kleuren

Het mooie aan een polo is dat je hem in alle kleuren van de regenboog kan krijgen. Ook zijn er poloshirts te krijgen in een patroon of met een leuke print. Zo kan je helemaal los gaan of gewoon kiezen voor de standaard kleuren zoals blauw, wit of groen.

Poloshirts voor op werk

Ook naar werk kan je perfect een poloshirt dragen, vooral de nette modellen die ze bij Overhemden.com verkopen. Met een uitgebreide collectie van verschillende merken zoals Lacoste, Tom Tailor, Profuomo en Gant kan je hier altijd terecht. Naast het standaard katoen zijn hier overigens ook polo’s van wol te koop voor een extra stijlvolle look op kantoor.

Korte en lange mouwen

De tijd van polo’s die alleen korte mouwen hebben is al een tijdje voorbij. In de zomer is het heerlijk om in korte mouwen rond te lopen, maar in het najaar en de winter kan je ook kiezen voor een model met lange mouwen. Op werk zijn de varianten met lange mouwen altijd een goede keuze als je er netjes uit wilt zien.