FBF TO MY FIRST TATTOO

 

Een flashback Friday naar mijn first tattoo. Een flashback naar 17 januari 2011 om precies te zijn. Toen was het hek van de dam en kwam er steeds weer een tattoo bij.

Nu zijn we bijna 6 jaar en 13 tattoo’s verder… Oops. #verslaafd. Ik deelde laats een tattoo vlog met jullie. En al veel langer geleden maakte ik ooit the big tattoo post. Die overigens nu niet meer compleet!

Ik hoor jullie vragen, of ik van plan ben nog meer tattoo’s te nemen? Ja. Of ik er snel weer 1 neem? Nee. Ik heb al heel veel op het gebied van tattoo’s (duh, als je er 14 hebt…) Zo heb ik een belangrijke tattoo voor mijn moeder, mijn groot ouders, eentje die mij steun bied in mijn mentale strijd, eentje om me uit te dagen en zelfs eentje samen met mijn vriend!

Om te zeggen dat het voor nu genoeg is, wil ik niet. Ik besloot ook vrij last minute mijn arrow/cross tattoo te nemen. Maar wat ik nog wel zou willen vind ik moeilijk. Ik vind iets op de heup ook zo verschrikkelijk mooi. Alleen heb ik dan nog geen flauw benul van wat ik daar dan zou moeten doen…

Hebben jullie tattoo’s? Heb je er veel en heb je ze al lang?

Share:

3 Reacties

  1. 11/26/2016 / 16:57

    Ohhh wat leuk! Ik ga je tattoo vlog eens bekijken. Ik vind tattoos ook echt geweldig en ga er zelf nog enkele nemen denk ik, maar ik zet er geen haast achter! Ik heb er nu 6, wel allemaal vrij “klein” op een paar grotere na!

    XO- Naomi

  2. 11/30/2016 / 11:12

    14 al! Wauw, wat veel! Maar wel heel tof. Ik heb er 1, al anderhalf jaar maar zit er nog niet over na te denken om een nieuwe te nemen. Ja, ik heb wel ideeën over wat voor tattoo mijn volgende zou worden maar nu nog even niet 🙂