FOTO OP GLAS

Nadat wij in november eindelijk ons huisje in gingen was ik zo excited. Voor het grootste deel was ons huisje al af. Alles stond op zijn plek en alles hing.

Eerder in een livingroom tour en een kitchen tour liet ik al een deel van het huis zien. Ondanks dat ik dacht helemaal klaar te zijn, vond ik toch nog een leuk extratje voor in ons huis. Via FotoCadeau.nl* kwam ik op hun andere website FotoOpGlas.nl*.

Het was wel even zoeken naar een leuke foto. Roy gaat niet op een foto zonder zuchten en steunen. Dus de zoektocht duurde wel even. Een telefoon selfie wilde ik ook niet, daar kan de kwaliteit heel slecht van zijn. Zonde van zo een mooie foto op glas!

Toen het pakketje eindelijk binnen kwam was ik net een klein kind op sinterklaasavond. Zo gaaf! Ik koos uiteindelijk voor een selfie op het meest mooie strand wat ik ooit heb gezien. Toevallig was dit ook onze eerste vakantie samen.

Wat vinden jullie van onze foto op glas? Check ook even FotoOpGlas.nl of FotoCadeau.nl voor leuke persoonlijke cadeautjes!!

*items of links zijn gesponsord

Share: