FRENDS LAYLA REVIEW

Mijn zoektocht naar een koptelefoon was al een tijdje bezig. Toen ik nog optimistisch was en van plan was om 3 keer per week te gaan hard lopen…. Dat hardlopen doe ik nog steeds niet, maar de zoektocht voor een koptelefoon ging wel gewoon door. Voor als ik video’s wilde editen. Die oortjes zitten toch niet helemaal lekker.

Door HDPHNS.com werd ik benaderd of ik een Frends koptelefoon* wilde reviewen. Uh wauw. Perfecte timing, en wat een prachtig ding. De insta-worthy koptelefoon kwam mijn kant op. Vol enthousiasme maakt ik ook het pakketje open. Koptelefoon op, wereld uit.

Ik heb heerlijk op bed gelegen, luisterend naar mijn favorite muziek. Zo kwam Blackbird van The Beatles voorbij, maar ook Masterpiece van Jessie J en Resentment van Beyonce. Thinking out loud van Ed Sheeran is zelfs een paar keer voorbij gekomen! Ik luister muziek in mijn kamer vaak via de kleinste JBL speaker die verkrijgbaar is. Maar met een koptelefoon was toch intenser en kon ik echt even lekker in bed genieten.

Met het opruimen van mijn kamer vond ik het eerst wat onhandig, ik bleef steeds haken. Door het draadje ondermijn shirt te doen was dat probleem ook verholpen.

Als de muziek al zo intens was, hoe veel beter kon ik dan het geluid van mijn vlogs horen. Je merkt het echt wel! Niks mis met gewone Apple oortjes, maar er is kwa volume en helderheid toch wel een groot verschil.

De laatste test was hardlopen. Nu ga ik maar gelijk eerlijk zijn… Ik probeer al 3 maanden mezelf te dwingen om hard te gaan lopen. Dat ging ik voor deze test ook zeker niet doen. Ik heb een rondje om de tafel gerent in de tuin, en even met Buddha gespeeld. Dat gaat er nog heftiger aan toe dan hard lopen! De kop telefoon blijft goed zitten, en zal met het hardlopen ook gewoon op zijn plek blijven.

Er is niks slechts te zeggen over deze headphone, heel mooi geluid. Ik vind de Frends Layla een prachtig product. De boven kant van de koptelefoon is heel subtiel, en het holograpic design is gewoon super gaaf. Wat vind jij van de Frends Layla?

* items of links zijn gesponsord 

Share: