HAPPY NEW GREY HAIR

Bijna 5 uur lang in de kappers stoel heb ik me druk zitten maken over het resultaat. Wat als ik het niet mooi vind? Wat als mijn vriend het niet mooi vind? Wat als het mislukt? Oh god, wat als mijn haar ineens oranje of groen is?

Die paniek was nergens voor nodig. Ik ben zo blij met het eind resultaat!! Grey hair staat al een tijdje op mijn lijstje van dingen die ik wil doen. Ik verzamelde wat inspiratie op Pinterest en hup, naar de kapper.

Het klinkt wat makkelijk, ik heb wel ongeveer 2 maanden naar een kapper gezocht waar bij ik het durfde. Al meer dan 10 jaar knipt er maar 1 vrouw mijn haar. Toen ik vorige week een meisje tijdens het winkelen tegen kwam met echt prachtig grijs haar, was ik gewoon even zo brutaal om te vragen waar ze het had laten doen. 4 dagen later zat ik bij Michelle in de kappers stoel.

Het is ergens wel het zelfde als mijn ombre haar wat ik toen had. Alleen nu is de onderkant as blond. Het liefste zou ik nog grijzer willen, maar dan zou ik nog een keer moeten ontkleuren. Daar wil ik even mee wachten zo dat ik mijn haar niet vermoord.

Ik heb wel heel bewust gekozen om mijn haar niet weer zwart te verven. Nu voorkom ik uitgroei.

Wat vindt je van mijn haar? Wat zou jij nog met je haar willen doen?

Share: