HET BLOG PLAN 5.6

 

Net zoals mijn leven continu veranderd, veranderd ook mijn blog, en mijn kijk op mijn blog.

Het begon ooit als een leuk probeerseltje. Leuk schrijven en wat foto’s online gooien kon ik wel. Het groeide steeds meer uit tot iets waar ik van ging houden. Wat ik met plezier deed. Ik kon alles delen. Het is gewoon echt mijn dagboek. Ik deelde alles over mijn fotografie opleiding, mijn liefdesleven, mijn struggles toen ik ontdekte dat ik borderline met hsp en ocd heb, mijn carrière en mijn huis.

Afgelopen tijd zat ik in een dipje. Een blog dipje, een persoonlijk dipje. Gewoon een dip. Mijn carrière nam ook ineens een onverwachte twist. Ik ging van 32 uur werken naar niet meer werken(helpt goed als je in een dip zit….) , naar strakjes 40 uur werken. Daarom wilde ik even uitvogelen hoe mijn blog hier nog tussen kan passen. Mijn blog los laten kan ik niet.

Het blog plan 5.6

Outfits
Ik blijf outfits posten. Ik wil dit veel meer op een editorial-way doen. Ik wil dan los kunnen gaan met mijn fotografie ideeën, liefde voor grafisch vormgeven en mijn editing skills. Deze posts zullen zonder tekst online komen, omdat ik het vaak niet leuk vind om iets over de outfit te vertellen. De foto’s moeten het werk doen.

Fotografie
Ook deze passie laat ik niet gaan. Ik wil zelf ook meer fotograferen in mijn vrije tijd. De laatste paar jaar ging ik steeds meer houden van reis en documentaire fotografie houden. Dit wil ik mixen met af en en toe toffe editorial shoots. Deze zal ik ook weer op mijn blog delen.

Lifestyle
Deze artikelen vind ik onwijs leuk om te maken. Deze zullen dan ook zeker gewoon langs blijven komen!

Persoonlijk
Deze artikelen vind ik zelf zo leuk om te maken. Ik giet heel mijn hart er in. Laatst kwamen 12 feitjes over mij online, maar ik wil ook meer verhalen delen zoals wat therapie voor mij heeft gedaan, hoe lang het duurde tot ik een goede diagnose had. Maar ook de happy things zoals de avond van mijn verloving.

Dit zullen meest voorkomende categorieën worden, maar ik zal ook zo nu en dan over beauty schrijven en natuurlijk de travel posts als ik weer ergens heen ben geweest.

I’m excited! Ik heb weer een vuurtje om er voor te gaan en leuke content te maken, omdat ik het leuk vind en ik er van geniet. Elke donderdag stipt om 08:00 zal er een artikel online komen. Tot volgende week!

Share: