HOE IS HET NOU ECHT MET MIJ

Soms heb ik zin om veel te schrijven, en soms niet.
Soms heb ik heel veel om over te schrijven, en soms niet.

Vandaag is zo een dag. Ik heb 6 dagen knock-out gelegen in bed door de griep en mijn iets te hoge temperatuur. Ik ben bijna op volle kracht. And oh, when I am… Be ready.

Ik heb zó veel ideeën in mijn hoofd. Mijn hoofd blijft over uren maken. Alle dingen die ik wil doen, maar ook alle dingen die ik niet wil doen. De dingen die ik niet wil doen, moet ik helaas wel doen. Mijn doel moet gehaald worden dit jaar.

Mijn doel op dit moment? No biggie, ik wil een huis kopen. Correctie: wij willen een huis kopen. Een ander groot doel is: gelukkig zijn. Waar ik dan ook ben; thuis, op werk en gewoon in het leven. Op dit moment is werk een grote stoorzender in het gelukkig zijn en in het kopen van een huis. Dat is gewoon heel frustrerend.

Ik dacht dat het een ‘Hoi, doei’ post zou worden. Maar ondertussen ben ik nog steeds aan het tikken, aan het vertellen, hoe het nou met me is. Verder is het heel goed. Ik geniet van alles en iedereen om mij heen. En ben ik de laatste tijd zo prachtig in balans, ik herken mezelf bijna niet. Naja behalve dan die forever-issue wat ik met mijn haar moet doen. Maar dat terzijde.

Dus hoe is het nou écht met mij? Heel goed. Maar laten we die verschrikkelijke stoorzender niet vergeten. Maar things are going. Ik werk aan veel dingen en heb grote doelen om naar toe te werken. En het belangrijkste, ik voel me zo lekker in m’n velletje.

Hoe is het nou écht met jou?

Share:

1 Reactie

  1. Manon Margaretha
    02/17/2017 / 10:53

    Ah Joy wat spannend! Ik hoop dat jullie snel een leuk huisje vinden! x