HOME TOUR: WALK-IN CLOSET

 

HET IS EINDELIJK ZO VER! Eindelijk laat ik mijn inloopkast aan jullie zien!! Ik ben zo happy. Wij hebben tegenover onze slaapkamer een mooie ruime kamer, die wij hebben omgetoverd tot walk-in closet. Links staan drie kasten van mij, en rechts staan er twee voor Roy. Ook heeft de kamer een deur naar ons (2e) balkon.

Zelf ben ik echt mega gelukkig met mijn kast. Ik zou eerst twee kasten van 1 meter en dan nog één kast van 75 cm nemen. Maar door het raamkozijn en leidingen moest ik in korten. Ik besloot als nog twee kasten van 1 meter te nemen, dat is gewoon fijn. De kast van 75 cm werd vervangen door een kast van 50 cm. Geen probleem, maar wel jammer!

Ik wilde heel graag een glazen plaat waar je mijn sieraden door heen kon zien. Ik besloot uiteindelijk nog een ‘accessoire’ la er bij te nemen voor sjaaltjes, brillen of andere dingen. Deze kast wilde ik ook gezellig maken door wat fashion items er neer te zetten. Al mijn tassen staan er boven. Al twijfel ik of ik er nog een plankje bij wil.

In de vier lades er onder zit; La één bevat gevouwen shirtjes, gesorteerd op kleur en basic en niet basic. In la twee ligt vooral lingerie, ondergoed en panty’s. La drie is mijn pyjama la, maar ook heerlijke slaap truien en hemdjes. La 4 is eigenlijk leeg. Er liggen nu een paar sport spullen in. In de zomer wil ik er bikini’s in doen. Een beetje extra ruimte is altijd handig! Om de hoek van deze kast heb ik twee haakjes geplakt om mijn hoeden er aan op te hangen. Super handig toch?

De andere kast is een kast vol kleding. De bovenste plank is voor truien. Aan het rek hangt echt van alles, shirtjes, blazer, vesten en jurkjes. Daaronder vind je al mijn broeken en daaronder mijn platte schoenen.

De kleinste kast was even lastig. Voor nu hangen mijn jassen er en er boven mijn sjaals. In de zomer zullen er jasjes, blazers en vesten hangen. En helemaal onderop staan al mijn heels.

Roy zijn kast heb ik eventjes over geslagen. Aangezien hij minder netjes met zijn kast is. Wat jammer is, maar het zijn niet mijn kleren! Zelf kan ik echt heel erg gelukkig worden als ik mijn walk-in closet in loop! Er komt nog een spiegel aan de andere kant van de schuifdeur, dus als je in de kamer staat kan je even checken hoe die outfit nou echt staat.

Wat vind jij van mijn kast? Binnen kort komt er een leuk artikel online hoe jij in een paar simpele stappen jouw kast kan organizen, en mocht je mijn stijl helemaal te gek vinden, kan je op mijn united wardrobe mijn kleding kopen!

 

Share: