HOME TOUR: WOONKAMER

 

Way back in april toen wij akkoord kregen op ons bod was ik helemaal in de wolken. Wij hebben straks ons eigen huisje. Toen ik klein was tekende ik graag vierkantjes. Die vierkantjes moesten huizen voorstellen, en ik maakte gewoon alvast een plattegrond voor mijn droomhuis later.

Nu is gelukkig mijn smaak veranderd, anders had ik in een roze zuurstok gewoond… Stiekem heb ik er wel op los gepint. Het ene huis nog mooier dan de ander. Ik had zo veel zin om te gaan home-shoppen. Tot ik tegen een muur aan liep. Naja ik liep tegen mijn vriend aan. Hem boeide die mooie pins niks en wilde eigenlijk andere dingen.

Compromissen sluiten hebben we niet gedaan. We zijn gewoon steeds door blijven zoeken tot we beide iets gaaf vonden. Zo vonden we het vinden van het perfecte tv meubel een redelijke hel. Tot we deze industriële locker tegen kwamen. Het zelfde geldt voor de eettafel.

Misschien hebben we toch 1 klein compromisje gesloten. Ik was de baas over de walk-in closet en meneer kreeg de hal tot zijn beschikking voor de Funko Pop’s (je weet wel die vinyl poppetjes met een veels te groot hoofd).

Zelf ben ik onwijs blij en mega trots op het huisje. Zo veel mensen hebben ons (mij vooral) gewaarschuwd dat te veel grijs/zwart/wit niet mooi zou zijn, of te kil, of saai. Ik vind ons huis verre van saai. Ik denk dat we het net niet minimalistisch kunnen noemen? Door de kleuren vind ik eigenlijk van wel. En er zit ook zeker een vleug industrieel door heen.

Wat vind jij van ons minimalistische en industriële woonkamer? Binnenkort meer van ons huis!

Share:

1 Reactie

  1. Florens
    01/24/2018 / 00:04

    Mooi!!