JOY’S SUMMER ESSENTIALS

 

De zomer staat al weer bijna voor de deur. Vorige week mochten we al van een klein voorproefje genieten. Ik kan zelf echt niet wachten tot we weer in zomer jasjes naar buiten kunnen om van het zonnetje te genieten met een heerlijk wit wijntje. Och, lekker hoor.

Elk jaar zijn er altijd wel weer items die ik in de zomer wil hebben. Ik scoorde vorige week al het perfecte spijkerjasje (later meer daar over) maar voor nu wil ik jullie mijn 6 summer esentials laten zien.

 1. Witte blouse
  Een mooie witte blouse ontbreekt nog in mijn kast. Gewoon leuk op een jeans of een short! Dit soort bloesjes zijn ook super leuk open te combineren. Deze prachtige blouse van Esprit is dan ook echt een must voor mij!
 1. Chanel Chance
  Dit is echt mijn luchtje. Ooit heeft mijn oma mij mijn eerste Chanel gegeven, en sindsdien wil ik nooit meer wat anders. Mijn flesje is bijna op. Tijd voor een nieuwe dus. Het is een heerlijk fris en zoet luchtje, ook echt een perfect geurtje voor in de zomer.
 1. Trenchcoat
  Vorig jaar deed ik mijn beige trenchcoat weg. Die kleur was het niet helemaal meer voor mij… maar ik moet zeggen dat ik hem wel mis! Ik zou dus graag nog een zwarte variant willen. Zeker een wat dunner model zoals deze van Esprit. Perfect voor het voorjaar én najaar. Maar ook voor op de wat koudere zomer dag.
 2. Sleehakken
  Buiten mijn Jeffrey Campbell wedges, die ik veels te weinig draag, heb ik geen sleehakken meer. De sneaker wedges heb ik ook de deur uit gedaan. Tijd voor een klassieker model, die ook wat langer mee gaan. En op de een of andere manier vind ik sleehakken altijd zo zomers?
 1. Zonnebril
  Mijn ronde zonnebril heeft echt zijn beste tijd gehad. In de zoektocht naar een nieuwe kwam ik een zwart exemplaar van H&M tegen, in plaats van mijn zilveren. En zoals je weet; ik zeg nooit nee tegen zwart.
 2. Rugzak
  In de zomer met dag of steden tripjes merk ik dat ik mijn handtas/shoudertas gewoon niet comfortabel vind. Nu had ik al een rugzak… Maar, surprise surprise, die vind ik toch niet zo mooi… Dit rugzakje van mango is veel plezieriger aan mijn oogjes. Nu weet ik dat hij op mijn rug zit en ik hem niet zelf zie, maar denk aan de weerspiegelingen en de foto’s!!

Wat zijn jullie summer essentials? En wat vinden jullie van die van mij? Laat het me weten in de comments 🙂

Share:

1 Reactie

 1. Jolien
  03/23/2017 / 10:54

  Mooie essentials!