JUST A LITTLE UPDATE

Just a little update!
Ons huisje ziet er geweldig uit, en wij zijn inmiddels verhuisd. Hier en daar nog een plankje en wat dozen uitpakken, en dan zijn we helemaal klaar! Het voelde best vreemd de eerste week. Doen als of ik volwassen ben door te koken, wassen en te schoonmaken. Maar ondertussen ook veels te veel chips en chocola kopen omdat ik nu de baas over de boodschappen ben….

Mijn baan is ook nog steeds zo leuk. Momenteel is het heel erg druk door de kerst en oud&nieuw periode. Door de verhuizing en drukke werk periode heb ik bijna geen tijd vrij/voor me zelf gehad. Mentaal is dit echt wel een pittige uitdaging. Of ik gelukkig ben? Oh yes, I am. Het is het allemaal waard.

Vorige week heb ik eindelijk wat tijd vrij kunnen maken en een heerlijk middagje bij de schoonheidsspecialiste door gebracht.

Door mijn tijd te kort heb ik ook niet echt willen bloggen. Ik was de laatste posts zo lekker bezig. Ik voelde me goed, was super tevreden over alle resultaten en had veel plezier in het maken van de foto’s en het bewerken er van. Het is zonde om even snel een  post in elkaar flansen en online gooien. Ik wil er de tijd voor nemen, en het doen omdat ik het leuk vind, er van geniet en het mijn creativiteit stimuleert.

Dus dit was even een snelle update. In het nieuwe jaar heb ik weer tijd zat! Ik kan ook niet wachten een house tour te maken!! Oh guys, mijn inloop kast is zó pretty!!

See you soon.

Share:

1 Reactie

  1. Nienke
    12/16/2017 / 17:48

    Ik ben benieuwd naar je house tour. En goed om te horen dat je happy bent ondanks de drukte. Dat is het belangrijkst.

    http://www.hmkortingscode.nl/