LAK LEREN LAARSJES

Yay ik heb weer eens nieuwe laarsjes! Ik had al lak leren laarsjes. Maar ik droeg ze niet vaak genoeg en was eigenlijk al weer een beetje op ze uit gekeken.

Hoe ik aan deze schoenen kom? Super grappig verhaal. Ik had eindelijke eens zin om al mijn ladekasten uit te zoeken. Van tassen tot kettingen en van sjaaltjes tot brillen. Toen ik een oude tas wilde weg gooien, spotte ik er een paar kaartjes in. Wat oude visite kaartjes, maar ook een gift card!

Alles lag nog overal, maar ik moest kijken wat er op de card stond. En of ik het wel nog kon gebruiken. Binnen 5 minuten wist ik dat de card nog te gebruiken was, en nog eens 5 minuten later had ik deze schoentjes besteld.

Wat vinden jullie van mijn nieuwe Bershka beauties?

Share:

1 Reactie

  1. Manon Margaretha
    12/19/2016 / 11:02

    Ik vind ze prachtig! x