L’OREAL CLAY MASKS

Al enige tijd ben ik fan van de L’oreal clay masks. Ik deelde een tijdje geleden een foto van de masks op mijn Instagram, en kreeg ik wat vragen om de maskers te reviewen. Nu ben ik geen beauty queen, of mega pro. Maar ik heb vaak last van onzuiverheden, en snel last van een glimmende/vette huid.

Ik begin met de l’Oréal Pure Clay Detox masker met Steenkool.

Dit masker heeft een intense reiniging om het te veel aan talg te absorberen. L’oreal belooft: een zuiverdere, frissere de huid die ademt en een stralende teint. Het masker is iets dikker qua substantie dan dat je van een masker bent gewent, maar hij droogt wel snel. Het masker gaat er wat lastig af, maar eenmaal er af zie ik direct dat mijn huidje is egaler is en voelt zacht aan. Na lange tijd te gebruiken zijn mijn ‘probleem’ zones stukken rustiger.

 

Daarna is de L’Oréal Pure Clay Zuiverend masker met Eucalyptus.

Dit masker is rijk aan mineralen om zo imperfecties aan te pakken. L’oreal belooft: een huid die er fris, zuiver en matter uit ziet. Dit masker is een stuk waterigere/dunner dan de detox masker. Als het masker er af is zie ik meteen effect, mijn huid is echt matt! Na een tijdje het masker op de plekken te gebruiken waar ik snel glim merk ik steeds meer resultaat.

l’Oréal Pure Clay Exfoliërend masker met Roodalg extract

Dit masker verwijdert dode huidcellen en verfijnt je poriën. Het is een wat dikker masker met abrikozenpitstukjes die tijdens het afhalen van het masker gelijk voor een scrub zorgen. L’oreal belooft: verminderende onregelmatigheden, fijnere huid en vervaagde poriën. Dit masker is heerlijk om er af te halen. Vooral rond mijn neus zijn de poriën vervaagd en ziet mijn huid er goed uit.

 

Ik ben fan! De maskers zijn echt heerlijk. Zo een 15 minuten laat ik ze op mijn gezicht hun werk doen. Afhankelijk van mijn gezicht kies ik welke maskers ik waar aanbreng. Als ik ineens weer heel erg last heb van onzuiverheden gebruik ik de Detox masker voor heel mijn gezicht. Je kan dus altijd per dag je maskers aan passen op je huid. Ik gebruik wel altijd een hydraterende masker er na, omdat mijn huid toch wel een beetje droog aan voelt. But overall I’m happy!!

Hebben jullie de clay masks al geprobeerd? Wat vinden jullie er van?

 

Share: